Είναι απίστευτο αλλά έχουμε 15 βαθμούς τώρα το πρωί. Φαντάζομαι δηλαδή τι κρύο κάνει εκεί πάνω. Πάνω που έβγαλα όλες τις ορχιδέες στο μπαλκόνι, τώρα θα τις κάνω να ξεπαγιάσουν. Ελπίζω σύντομα να μαλακώσει πάλι ο καιρός. Βέβαια για να πω την αλήθεια προτιμώ αυτόν τον καιρό απο το να είχε 35 βαθμούς τέτοια εποχή.
Εγώ έχω πέσει πάνω σε ένα βουνό από βιβλία και βασανίζομαι
Η ουρά έμεινε και από το Σάββατο το απόγευμα (αν όλα πάνε καλά) θα μπορέσω να ασχοληθώ με το ενυδρείο και όχι μόνο.
Για την ώρα, δεν έχω ούτε λέπι...
Εξαταστική στο ΕΑΠ, γράφω αύριο Αρχαία, βυζαντινή και σύγχρονη ιστορία αλλά λόγω έντονων συμπτωμάτων αμνησίας με βλέπω να το ξαναδίνω στο τέλος του μήνα
Μετά το πρόβλημα με τη διαρροή δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περίμενα κι έτσι δεν έχω ούτε ψάρια ούτε ενυδρείο.
Όσον αφορά σε θαλασσινές εξορμήσεις βράχηκα 2-3 φορές σε παραλία της Γλυφάδας με κοντινή στάση του Τραμ και με καλή ποιότητα νερού σύμφωναμε τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ.
Εδώ και 1 εβδομάδα και για 5 μήνες έγινα εργαζόμενη νέα στον Δήμο Ζωγράφου. Κουράζομαι πολύ πάντως γιαί όσο να 'ναι δεν είναι κι εύκολο να μετρώ τις ώρες από τις 8 το πρωί να πάει 4 για να φύγω.
Κρίμα Καρολίνα για το ενυδρείο. Σκέψου το όμως στο μέλλον να ξαναφτιάξεις κάτι απο την αρχή. Μπράβο και για τη δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχει δουλειά κι ας κουραζόμαστε.
Για τον καύσωνα φέτος δεν έκανα τίποτα. Αλλες χρονιές έβαζα ανεμιστηράκια αλλά εξατμιζόταν γρήγορα το νερό. Φέτος η μητέρα μου δεν μπορούσε να έρχεται σπίτι όταν εμείς λείπαμε για να αναπληρώνει το νερό. Οπότε κι εμείς το αφήσαμε έτσι όλο το διάστημα, ακόμη και αυτό που δεν λείπαμε. Τα ψάρια ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτε.
@Τάντα έχουν συνηθίσει πλέον και έχω και την εντύπωση ότι φέτος δεν έκανε ...τουλάχιστον ακόμη κανένα φοβερό καλοκαίρι ίσως γιατί δεν πήγα διακοπές εγώ ε;
Κι όμως, σε σύγκριση με πέρυσι νομίζω ότι ήταν πολύ ζεστό το Καλοκαίρι γιατί μπορει να μην χτύπησε πάνω απο 40 βαθμούς (εκτός ίσως απο δύο σύντομα διαστήματα?? ), πήγε όμως όλη η σαιζόν 33-35 και τα 37άρια τα είδαμε αρκετές φορές.
Αμάν τι είδηση βόμβα είναι αυτή!!!!!! Δεν είχα δεί την προηγουμενη ανακοίνωση και ξαφνιάστηκα. Ο Αμάνο ήταν και θα παραμεινει ο εμπνευστής όλων των aquascapers. Υπήρξε και για μένα το απόλυτο πρότυπο πριν χρόνια που ξεκινούσα τα φυτεμένα ενυδρεία. Εχω ξοδέψει πολλές ώρες στο ιντερνετ θαυμάζοντας τα δημιουργήματα του με τον πόθο να μπορούσα κάποτε να φτιάξω κάτι ανάλογο.
Πολύ κρίμα που έφυγε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα......
Πολύ ωραία! Η Αθήνα είναι όπως την άφησες. Μίζερη αλλά προσπαθεί τώρα τις γιορτές να πάρει λιγη λάμψη και να χαμογελάσει στα παιδιά που δεν γνωρίζουν τι περνά. Καλώς να μας έλθεις.