κι εμείς θα ξαναγυρίσουμε σύντομα στη βάση μας δυστυχώς, ελπίζοντας να μην αντικρύσουμε δυσάρεστες εκπλήξεις απο τα ενυδρεία που έχουν μπεί στον αυτόματο πιλότο
Καλημέρα σε όλους και όλες!! Ελπίζω να περνάτε καλά είτε σε διακοπές είτε όχι.
Μανώλη έχοντας προηγούμενη δυσάρεστη εμπειρία απο το μικρό 30λιτρο κάποτε, τώρα είμαι προετοιμασμένη για όλα όταν ανοίγω την πόρτα του σπιτιού κατά την επιστροφή.
Καλημέρες σε όλου/ες !!!!
Προβλέπονται λίγο δύσκολες μέρες οι επόμενες από άποψης υποχρεώσεων, μετά από αυτό πιστεύω θα ολοκληρωθεί και η αναβάθμιση του forum/site
Στο δικό μου κόσμο διακοπές κάνει πλέον μόνο η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ και άλλες ΔΕΚΟ!
Μην είμαι όμως κι αχάριστη, δύο φορές διακοπές στην ίδια δεκαετία σαν πολύ δεν είναι;
μήπως μια 6αδα white clowds? κι αυτά γεννάνε αλλά όχι όπως τα γκάπυ. Τα είχα κάποτε και είναι πολύ ανθεκτικά για κρύο νερό. Κλειστό κάπάκι όμως πάντα γιατί είναι πηδηχτούλια!!!
Φαντάζομαι τα μαγαζιά δεν θα πουλήσουν μόνο αρσενικά. Η θα στο πουν ξεκάθαρα ή θα πουν οκ, και θα σου χώσουν μέσα και κανά δυό θηλυκά μετά. Επιλογές έχεις πολλές πάντως σε 60 λίτρα για μικρά και ανθεκτικά ψαράκια. Αν δεν είναι γκάπυ, μπορεί να είναι danio, ορισμένα είδη τετρα, κλπ. Αρκεί να βάλεις ένα είδος άν αποφασίσεις ή έστω να μην συνδυάσεις ασύμβατα είδη μεταξύ τους.
Μάνο μ' αρέσει η ιδέα σου για τα cloud! Με την πρώτη ευκαιρία θα αρχίσω να φτιάχνω πάλι το ενυδρείο που τώρα είναι εντελώς άδειο. Στην αρχή φύτεμα και στρώσιμο... ψάρια αργότερα, όταν ωριμάσει