Αρχάρια..μάλλον άρρωστο χρυσόψαρο


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
Περισσότερα
10/12/2013 00:37 #1 από Στέλλα
Αρχάρια..μάλλον άρρωστο χρυσόψαρο δημιουργήθηκε από Στέλλα
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!
Εδώ και μια εβδομάδα βρέθηκα και έγω με ένα χρυσοψαρό-δώρο σε μια γυάλα.Παρατηρώντας το ψάρι και από όσα έχω διαβάσει αντιλαμβάνομαι πως στη γύαλα ταλαιπωρείται και αναγκαστικά πρέπει να του παρέχω καλύτερες συνθήκες. Το θέμα είναι πως το στήσιμο ενός ενυδρείου δεν ήταν κάτι το οποίο υπολόγιζα, επομένως οι γνώσεις μου σχετικά είναι ελάχιστες. Και φυσικά ένα ακόμη θέμα είναι το οικονομικό.
Το στήσιμο του ενυδρείου πλέον επείγει γιατί το ψαράκι δε μου φαίνεται υγειές. Από τη 2η μέρα εμφάνισε μία μαυρίλα στην ουρά του,με κάπως γλοιώδη υφή και τις τελευταίες 2 μέρες εμφάνισε την ίδια μαυρίλα στο ραχιαίο πτερύγιο αλλά και στο ένα πλαινό.Επίσης από χθές κολυμπαει περίεργα, κάποιες φορές νευρικά και δείχνει να μην έχει απόλυτο έλεγχο της πλευστότητάς του. Του αλλάζω νερό σχεδόν καθημερινά, προσθέτω ένα εκχύλισμα από αλόες (το οποίο μου το φέρανε σαν αντιχλώριο,ισχύει κάτι τέτοιο;)και μετράω pH με πεχαμετρικό χαρτί βέβαια..δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να του προσφέρω σε συνθήκες γύαλας.όποιος μπορεί παρακαλώ ας βοηθήσει. Να το βάλω προσωρινά σε μία λεκάνη ίσως; και κάτι ακόμη τι γνώμη έχετε για τα ενυδρεία-πακέτο, αυτά που πάνε δηλαδή όλα μαζί με φίλτρο κτλ, θα ήταν μήπως καλύτερο να αγοράσω ξεχωριστά εξαρτήματα και να το στήσω εγώ σταδιακά; Δεν έχω ιδέα και δυστύχως στα pet shop δε βοηθάνε και πολύ, σκεφτείτε πώς έχω ακούσει μέχρι στιγμής ότι σε 20λιτρο ενυδρείο μπορώ να βάλω και 4 χρυσόψαρα ή ότι δεν πειράζει να το ταιζω λιγο παραπάνω..πράγματα που από ότι πρόλαβα να διαβάσω δεν ισχύουν..
Παρακαλώ πόλυ διαφωτίστε με!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • gozen
  • Το Άβαταρ του/της gozen
  • Αποσυνδεμένος
  • Διαχειριστής
  • Διαχειριστής
  • Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη...
Περισσότερα
10/12/2013 10:54 - 10/12/2013 10:55 #2 από gozen
Απαντήθηκε από gozen στο θέμα Αρχάρια..μάλλον άρρωστο χρυσόψαρο
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δείτε τις απαντήσεις

Όποιος θυσιάζει την ελευθερία για την καλοπέραση...προφανώς δεν αξίζει τίποτα από τα δυο ...αυτό μπορεί να είναι και ύποπτο
You can also find me here -> https://gozenhost.com
Last edit: 10/12/2013 10:55 by gozen.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Στέλλα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.046 δευτερόλεπτα
Κορυφή