Απορίες για τα φίλτρα κ.α


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
Περισσότερα
12/12/2013 02:31 #1 από Στέλλα
Απορίες για τα φίλτρα κ.α δημιουργήθηκε από Στέλλα
Καλησπέρα και πάλι!
Έγραψα πριν λίγες μέρες για το άρρωστο χρυσόψαρο και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση γιατί τουλάχιστον από την αμμωνία προσωρινά το γλίτωσα!Προς το πάρον το έχω σε μεγάλη λεκάνη, κάνω καθημερινές αλλαγές νερού και βλέπω μια μικρή βελτίωση.
Όσον αφορά το στήσιμο του ενυδρείου τώρα, υπολογίζοντας χώρο και κόστος κατέληξα πως θα αγοράσω ένα ενυδρείο 60 λίτρων και θα βάλω εσωτερικό φίλτρο. Έκεί έχω πάλι απορίες βέβαια.. Αν ένα φίλτρο κάνει για τα λίτρα που θέλω το αξιολογώ με βάση την ισχύ του; Αν ναι τότε από μία μικρή έρευνα που έχω κάνει λογικά με καλύπτει ένα φίλτρο περί τα 6W σωστά; Απο κει και πέρα..πρέπει να επιλέξω εγώ τα υλικά φιλτραρίσματος που θα περιέχει; Επίσης σκέφτομαι να πάρω μια υγρή καλλιέργεια βακτηρίων ώστε να βάλω σύντομα μέσα το ψαράκι.
Και τέλος τι γίνεται με τα φυτά;Θα ήθελα να βάλω κάποια ταχείας ανάπτυξης. Αυτό μπορεί να γίνει αφού έχω βάλει μέσα το ψάρι μου η πρέπει οπωσδήποτε να προηγηθεί το φύτεμα;
Ζητώ συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις,προσπάθησα να είμαι περιεκτική ώστε να μην ανεβάσω συνέχεια posts με μια ερώτηση το καθένα!
Και κάτι τελευταίο αλλά εξίσου βασικό...είμαι σε καλό δρόμο σε γενικές γραμμές ή ξεχνάω κάτι βασικό;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • gozen
  • Το Άβαταρ του/της gozen
  • Αποσυνδεμένος
  • Διαχειριστής
  • Διαχειριστής
  • Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη...
Περισσότερα
12/12/2013 03:06 #2 από gozen
Απαντήθηκε από gozen στο θέμα Απορίες για τα φίλτρα κ.α
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δείτε τις απαντήσεις

Όποιος θυσιάζει την ελευθερία για την καλοπέραση...προφανώς δεν αξίζει τίποτα από τα δυο ...αυτό μπορεί να είναι και ύποπτο
You can also find me here -> https://gozenhost.com

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.129 δευτερόλεπτα
Κορυφή