Την τελευταία εβδομάδα έχω κάνει πρόγραμμα και ο Λαστιχούλης τρώει το φρουτάκι του κάθε απόγευμα.Το πρωί τρώει την τροφή σε φυλλαράκια και το απόγευμα αντί για τροφή του δίνω ένα κομματάκι φρούτο.Τρώει εναλλάξ μήλο,αχλάδι και μπανάνα.Δένω σε κλωστή ένα μικρό κομματάκι από το εκάστοτε φρούτο και το βάζω στο ενυδρείο.Περιττό να σας πω ότι τα ξεσκίζει.Θέλω όμως να μου πείτε αν κάνει να τρώει κάθε μέρα ή μήπως μακροπρόθεσμα θα τον πειράξει?
"ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ"
Αν βάλεις στο μυαλό σου ότι το στομαχάκι του είναι όσο το κεφάλι μιας καρφίτσας... θα βρεις το μέτρο!
Ένας "μπούσουλας" είναι να μην μένει καθόλου τροφή είτε είναι flakes είτε είναι φρούτο κλπ περισσότερο από 3-5 λεπτά μέσα στο ενυδρείο, να το έχει καταναλώσει δηλαδή.
Δεν έχεις άδικο Ξωτικούλι, κι εγώ έχω την εντύπωση κάποιες φορές πώς είναι μεγαλύτερο κι απ' το δικό μου
Ναι παιδί μου,τι να λέμε τώρα....Μιά φορά του ρίξανε (όχι εγώ) ένα κομμάτι αχλάδι,ένα ολόκληρο κυβάκι,μια ολόκληρη μπουκιά για μας και μέχρι να το πάρω χαμπάρι το είχε τσακίσει!!!!
Περιττό να σου πω ότι μετά το γιουρούσι ήταν μιά χαρά,είχε κατουρηθεί από τη χαρά του που έφαγε τόσο πολύ,όλο το βράδυ χοροπηδούσε και έπαιζε κατευχαριστημένος
"ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ"