Τέλειος ο Λαστιχούλης... Ομορφούλης!!!
Ως προς το χαλίκι έχω μια ένσταση. Κάτι πιο φυσικό μήπως ήταν πιο όμορφο??
Το έχω σκεφτεί και εγώ για το χαλίκι,είναι έντονο το χρώμα του. Το καλό είναι ότι δε φαίνονται καθόλου οι ακαθαρσίες λόγω χρώματος. Αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα και γω κάτι πιό φυσικό η αλήθεια είναι...
"ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ"
...έτσι όπως μεγαλώνει βέβαια μάλλον θα σε βάλει σε έξοδα σύντομα για μεγαλύτερο ενυδρείο και τότε θα σου δωθεί και η ευκαιρεία να αλλάξεις και το χαλίκι
...έτσι όπως μεγαλώνει βέβαια μάλλον θα σε βάλει σε έξοδα σύντομα για μεγαλύτερο ενυδρείο και τότε θα σου δωθεί και η ευκαιρεία να αλλάξεις και το χαλίκι
Ας είναι αυτός καλά και υγειής και χαλάλι του
συνηθως λενε οτι η ενταση αεραντλιας φερνει και "ενταση" στο ψαρακι γιαυτο. Ναι και τα δικα μου παιζουν με τις μπουρμουλιθρες της αεραντλιας, τους αρεσει, αλλα αν το χαμηλωνες λιγο μπορει να ειναι καλυτερα για το ψαρακι σου, αν θες το δοκιμαζεις.
I used to be crustacean
In an underwater nation
And I surf in celebration
Of a billion adaptations
συνηθως λενε οτι η ενταση αεραντλιας φερνει και "ενταση" στο ψαρακι γιαυτο. Ναι και τα δικα μου παιζουν με τις μπουρμουλιθρες της αεραντλιας, τους αρεσει, αλλα αν το χαμηλωνες λιγο μπορει να ειναι καλυτερα για το ψαρακι σου, αν θες το δοκιμαζεις.
Δεν χαμηλώνει,το κοίταξα. Η αεραντλία είναι η ELITE801.
Βαλβίδα ανεπίστροφή έχεις; (συνήθως μειώνουν τη ροή του αέρα ! εκτός του ότι συμβάλουν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος να μην γίνει αναρόφηση και βγει το νερό εκτός ενυδρείου!)