Είναι άρρωστος ο γιος του Ανδρέα και πριν από λίγο που μίλησα μαζί του τηλεφωνικά (με τον Ανδρέα) η κατάσταση συνεχίζει ως έχει, με λίγα λόγια το "μικρό γεωργόψαρο" έχει πολύ υψηλό πυρετό και τα συναφή.
Ανδρέα αν θες οποιαδήποτε βοήθεια-πληροφόρηση κλπ κλπ, πες μου. Που ειναι ο μικρός? Είναι εξακριβωμένη η ίωση? Τεσπα, αν θες και ότι θες τηλ me. Περνάνε 10ααααδες τέτοια δείγματα απο τα χέρια μου καθημερινώς remember?
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, τα καλά λόγια τα τηλέφωνα και τις ευχές. Όλα είναι καλύτερα ο μικρός βγήκε από το νοσοκομείο χωρίς κανένα πρόβλημα (εγώ θα την γλιτώσω νομίζω αν και κόλλησε). Είναι όμορφο να νιώθεις ότι υπάρχουν φίλοι που αν και δε τους ξέρεις καλά σε υποστηρίζουν.
@Emily σε ευχαριστώ ιδιαίτερα, ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο 5-6 φορές αλλά διάφορα θέματα με κάνανε να το αναβάλω για "σε λίγο" και τελικά φτάσαμε στο σήμερα .... αλλά μην ανησυχείς ... έρχομαι στο δικό σου νοσοκομείο..... θα σου πω στο τηλέφωνο....
Βρέ, η κοπή της πίτας του ΠΣΦΕ. Σάββατο, 26/2 ώρα 18.00 στο Φλοκαφέ της Νέας Κηφισιάς, λίγο παραπάνω από το Waterinn (Ιλισίων και Πλατάνων, στην πλατεία Ελαιών). Θα πάω οικογενειακώς..
Ελαμψες δια της απουσίας σου που λένε...Ωραία ήταν, μας άρεσε ο χώρος, και μακάρι να καθιερωθεί και για εβδομαδιαίες συναντήσεις. Ο γιός μου μαζί με ένα άλλο παιδί, τράβαγαν τους λαχνούς, και αποδείχτηκε γουρλής γιατί κερδίσαμε την Α/Ο!!
Δεν τα βλέπω καλά τώρα τα χρυσόψαρα. Ηδη ψάχνω πληροφορίες για τα bolivian ram (που είναι και πιο εύκολα από τους άλλους ραμιρέζους).