Γεια χαρά, Επισκέπτης
Μυστικό Κλειδί Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ερώτηση

Ποια είναι η πιο χαρούμενη στιγμή στην ζωή σας μέχρι σήμερα; 07/12/2012 22:39 #1

• Συντάκτης θέματος
  • gozen
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Administrator
  • Super Users
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 26
Θα έλεγα ότι αξίζει να θυμηθούμε όμορφες και χαρούμενες στιγμές στην ζωή μας!

Κυρίως τώρα στην εποχή αυτή που οι δυσκολίες δοκιμάζουν ανθρώπους και φιλίες! :swimming:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ: Ποια είναι η πιο χαρούμενη στιγμή στην ζωή σας μέχρι σήμερα; 20/12/2012 17:23 #2

Δύσκολη απάντηση γιατί οι χαρουμενες στιγμές είναι αρκετές ευτυχως στη ζωή μας. Αν στα γρήγορα όμως ανακαλέσω νομίζω ότι όταν βγήκε ο γιος μου απο τη θερμοκοιτιδα μετά απο ένα μήνα κράτησης (πρόωρος) η χαρά ήταν πολύ μεγάλη. Οταν δέ τον πήραμε και σπίτι επιτέλους, ακόμη μεγαλύτερη.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": gozen

Απ: Ποια είναι η πιο χαρούμενη στιγμή στην ζωή σας μέχρι σήμερα; 20/12/2012 21:31 #3

• Carolina
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Registered
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Ακόμα την περιμένω...

Απ: Ποια είναι η πιο χαρούμενη στιγμή στην ζωή σας μέχρι σήμερα; 20/12/2012 22:25 #4

• Συντάκτης θέματος
  • gozen
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Administrator
  • Super Users
@Tanda: Αν και δεν έχω ζήσει το συναίσθημα υποθέτω ότι είναι υπέροχο!

@Carolina: Τα ποιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις! (...τώρα αυτό κάποιο στίχο μου θύμισε :) )

Απ: Ποια είναι η πιο χαρούμενη στιγμή στην ζωή σας μέχρι σήμερα; 21/12/2012 13:48 #5

Οντως. Η χαρά έρχεται ξαφνικά πολλες φορές και είναι ακόμη μεγαλύτερη μετά απο μια λύπη. Ειναι πάντως προτιμότερο να ζουμε μικρες και συχνες χαρές, ακόμη κι άν δεν είναι εντυπωσιακές, απο το να έχουμε μια μεγάλη και σπάνια. Μερικες φορές η χαρά είναι και δίπλα μας αλλά εμείς δεν της δίνουμε σημασία. Περιμένουμε κάτι άλλο, κάτι πιο σπουδαίο κι έτσι δεν δίνουμε αξία στις μικρές στιγμές της ζωής.

Σήμερα για παράδειγμα ήταν μια χαρούμενη μέρα στη ζωή μου. Είχαμε στη δουλειά μου χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των υπαλλήλων. Εγινε μέσα σε μια μικρή αίθουσα συνεδριάσεων του κέντρου μας, με πενιχρή διακόσμηση απο εμάς, με έναν συνάδελφο για άγιο βασίλη που μοίρασε βιβλια για δώρα και με πίτσες για φαγητό. Τις άλλες χρονιές αυτη η γιορτη γινόταν σε κάποιο ακριβό εστιατόριο των ανατολικών προαστίων, με στρογγυλά τραπέζια, ακριβά τραπεζομάντηλα, χλιδάτο catering μπουφέ και κρασιά. Ομως, σας διαβεβαιώνω ότι όλοι το χαρήκαμε φέτος και με το παραπάνω!! γιατί είχαμε τη διάθεση να εξακολουθούμε να θέλουμε να γιορτάσουμε έστω κι έτσι.

Απ: Ποια είναι η πιο χαρούμενη στιγμή στην ζωή σας μέχρι σήμερα; 22/12/2012 16:17 #6

• Συντάκτης θέματος
  • gozen
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Administrator
  • Super Users
Θα συμφωνήσω απόλυτα, οι μικρές χαρές είναι αυτές που μας γεμίζουν περισσότερο! :side:

• Σελίδα:
  • 1
  • Δεν Επιτρέπεται: για δημιουργία νέου θέματος.
  • Δεν Επιτρέπεται: για απάντηση.
  • Δεν Επιτρέπεται: να επεξεργαστείτε το μήνυμά σας.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.033 δευτερόλεπτα
Κορυφή