Πριν ένα χρόνο περίπου, μία από τις anubias που έχω στο ενυδρείο άνθισε.
Το γεγονός αυτό ήταν βέβαια εντελώς τυχαίο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω (π.χ κάποιο συγκεκριμένο λίπασμα που να ευνοεί την ανθοφορία) για να ανθίσουν και πάλι;
Ξέρω κάποιον που πονάει όταν ακούει για ανθισμένες ανούμπιες!!!! Μάλιστα κάποια στιγμή του είχα στείλει δωράκι μια ανούμπια με 2 άνθη και... με έβριζε 3 μέρες
Όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο ή για να τοποθετηθώ σωστότερα δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι!
Τα ντοκουμέντα μου - anubia nana. Άνθισαν για πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο μέσα στο ενυδρείο, κι από τότε ανθίζουν κατά περιόδους.
Ίσως σχετίζεται με το φωτισμό - αυξομειώνω τις ώρες από χειμώνα>καλοκαίρι>χειμώνα>... και φωτίζω παράλληλα με το φυσικό φως.
Υ.Γ. Αρίων ελπίζω να μην σε πειράζει που έφερα την φωτογραφία τοπικά (έχω αφήσει βέβαια τον σύνδεσμό σου) αλλά αυτό το imageshack είναι αργό από εμένα γι' αυτό.
Με την ευκαιρία να τονίσω σε όλα τα μέλη ότι η υποδομή του Aquaristic μας επιτρέπει να βάζουμε όσες φωτογραφίες θέλουμε χωρίς πρόβλημα. Οπότε imageshack και λοιπά site δεν είναι απαραίτητα. απλά την βάζετε ως attachment και αυτό είναι όλο.