Πολύ καλησπέρα σας,νά'μαστε πάλι εδώ εγώ κι ο Λαστιχούλης με μιά καινούρια ιστορία να σας διηγηθούμε.
Σήμερα πήραμε την πρώτη μας Anubia heterophylla. Μόλις το φυτό μπήκε στο ενυδρείο κάτι εκπληκτικό συνέβη! Ο Λαστιχούλης έπαθε αμόκ
Άρχισε να κάνει σαν τρελός γύρω και πάνω από το φυτό μη μπορώντας μάλλον να πιστέψει ότι κάτι ζωντανό μπήκε στο σπιτάκι του. Δεν ξεκόλλησε από δίπλα του για περίπου 3 ώρες. Χόρευε ανάμεσα από τα φύλλα συνεχώς και χαιδευόταν πάνω τους(τα πλαστικά δεν τα ακουμπάει).Αν δεν το'βλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα.Σαν ξωτικό που είμαι γνωρίζω πολύ καλά την σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς αλλά ομολογουμένως αυτήν άμεση αντίδραση δεν την περίμενα.Ο Λαστιχούλης κατάλαβε αμέσως τι συμβαίνει και εκδήλωσε την τεράστια χαρά του. Ακόμα και τώρα που έχουν περάσει τόσες ώρες δε λέει να ξεκολλήσει.Φεύγει για πολύ λίγο από την Ανούμπια κάνει καμιά βόλτα και σε μερικά δευτερόλεπτα γυρνάει πίσω και κάνει αγκαλιές με τον καινούριο του φίλο.
Όπως είναι φυσικό θέλω να πω ένα τεράαααααστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον PascM που με έβαλε στη θέση μου και αποφάσισα να κάνω το πρώτο βήμα ώστε να φύγουν τα άψυχα
αντικείμενα από το σπίτι του Λαστιχούλη.
Παρεπιπτώντος την Ανούμπια την έχω αφήσει προς το παρόν στο γλαστράκι της πάνω στο χαλίκι μέχρι αύριο που θα πάρω πετονιά να τη δέσω. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα,έτσι την είχαν στο πετ σοπ μέσα σε ένα ενυδρείο που είχε μόνο φυτά.