Γεια χαρά, Επισκέπτης
Μυστικό Κλειδί Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ερώτηση

Απ: σαν σπυράκι 11/06/2012 05:16 #26

Aυτη ειναι η φωτο θα δειτε τοο κοκκινο σημαδι φενετε αλλα οχι παρα πολυ καλα..

Αυτό το μήνυμα έχει συνημμένη εικόνα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ: σαν σπυράκι 11/06/2012 10:22 #27

δυστυχως ακόμη κι αν δεν είναι τίποτε αυτο που μοιάζει με σπυράκι, τα ψαράκια δεν θα αντέξουν για πολύ σε τόσο μικρο χώρο χωρις φίλτρο. Ετσι κι αλλιως θα πάθουν βλάβη απο την αμμωνία. Αν ενδιαφέρεσαι να τα διατηρήσεις υγιή, διάβασε για τις ανάγκες των χρυσόψαρων, και για τη χημεία του νερου, και τον κύκλο του αζώτου. Χρειάζεσαι ένα κανονικό ενυδρείο με φίλτρο 60 - 80 λίτρα. Αν έχεις το χώρο, μπορείς να ψάξεις για οικονομικά ενυδρεία σε καταστήματα και σε ηλεκτρονικά μαγαζιά.

δυστηχως δεν εχω και παρα πολυ χωρο για κατι μεγαλητερο κ εκτος αυτου δεν υπαρχουν λεφτα για τοσο μεγαλο ενυδρειο...

Απ: σαν σπυράκι 11/06/2012 14:56 #28

• gozen
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Administrator
  • Super Users
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 26
Από την φωτογραφία διακρίνω μεν το κόκκινο σημάδι δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κάποιο κάψιμο αμμωνίας ή πληγή!

Κάθε πότε κάνεις αλλαγή νερού; Επίσης καλό είναι να μειώσεις πάρα πολύ το τάισμα!

Απ: σαν σπυράκι 11/06/2012 15:32 #29

Τουλάχιστον ένα 30 με 40 λιτρα ενυδρείο με φίλτρο πρέπει να πάρεις. Τεστ για το νερο επίσης. Δεν γίνεται να βοηθηθεί ένα ψάρι απο εμάς όσο καλή θέληση και γνώσεις να έχουμε, άν δεν του προσφέρεις πρώτα τα στοιχειώδη. Οπως το έχεις τώρα, είναι αδύνατο να επιζήσει για πολύ καιρό. Το σημάδι μοιάζει με πληγή αλλά δεν είμαι σίγουρη κρίνοντας τη φωτογραφία. Για πες μας εσύ που το βλέπεις απο κοντά, πως είναι η υφη του. Εχει την όψη μιας πληγής? ή είναι επίπεδο σαν αιμάτωμα?

Απ: σαν σπυράκι 11/06/2012 16:43 #30

Τουλάχιστον ένα 30 με 40 λιτρα ενυδρείο με φίλτρο πρέπει να πάρεις. Τεστ για το νερο επίσης. Δεν γίνεται να βοηθηθεί ένα ψάρι απο εμάς όσο καλή θέληση και γνώσεις να έχουμε, άν δεν του προσφέρεις πρώτα τα στοιχειώδη. Οπως το έχεις τώρα, είναι αδύνατο να επιζήσει για πολύ καιρό. Το σημάδι μοιάζει με πληγή αλλά δεν είμαι σίγουρη κρίνοντας τη φωτογραφία. Για πες μας εσύ που το βλέπεις απο κοντά, πως είναι η υφη του. Εχει την όψη μιας πληγής? ή είναι επίπεδο σαν αιμάτωμα?

Βασικα δεν μπορω να καταλαβω κ εγω πολλα πραγματα γιατι δεν ξερω,μ φενετε οτι εχει πεταχτει κ λιγο σαν καρουμπαλο....Καταλαβαινω τι μ λες απλα τωρα αυτη την στιγμη ανεργος ειμαι κ δεν υπαρχει μια απο λεφτα για να τ κανω αυτα....Καθε 3 μερες το καθαριζω οχι ολο το νερο το μισο κ συμπληρωνω το υπολοιπο κ ριχνω κ 10 σταγωνες απο το κωληριο αυτα δηλαδη που μας ειπαν και στο pet shop...

Απ: σαν σπυράκι 12/06/2012 03:58 #31

Καθε 3 ημέρες είναι πολύ. Η αμμωνία ανεβαίνει καθημερινά απο τα περιττωματα του. Καλο θα ήταν να κάνεις αλλαγή νερου καθημερινά. Εχεις δίκιο για τα χρηματα και σε καταλαβαίνω. Κάνε όμως μια έρευνα αγοράς για να ξέρεις πόσο στοιχίζουν τα 40 λιτρα ενυδρεία και βλέπουμε. Παλιά είχαν και τα καρφουρ ενυδρεία. Δεν λέω να πάρεις το πιο ακριβό αλλά μπορεί να βρείς και κάπου μια προσφορά.

• Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • Δεν Επιτρέπεται: για δημιουργία νέου θέματος.
  • Δεν Επιτρέπεται: για απάντηση.
  • Δεν Επιτρέπεται: να επεξεργαστείτε το μήνυμά σας.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.036 δευτερόλεπτα
Κορυφή