Καλημέρα..... χθες το βράδυ με το που μου είπες να αλλάζω καθημερινά το νερό της άλλαξα το νεράκι της..... Χρησιμοποιώ το άρθρο "της" γιατί το ψαράκι μου έχει όνομα και είναι Κοραλένια..... έβαλα νερό από το ψυγείο, το άφησα μία ώρα έξω από το ψυγείο έριξα 5 σταγόνες από το σκεύασμα που έχω αγοράσει και πήρα ένα ποτηράκι και αφού της αφαίρεσα περίπου το μισό νεράκι της έβαλα το νέο.... Είδα ότι με το που έχυσα το νερό σηκώθηκαν από τα χαλίκια κάτι σαν ίνες αλλά δεν έμοιαζε με βρωμιά.... Παίζει κάποιο ρόλο; Το αντιχλωρικό που έχω αγοράσει είναι το jBL nanobiotopol και βάσει των οδηγιών χρήσης είναι 2 σταγόνες για κάθε λίτρο νερό...για νέα ενυδρεία για το συνολικό ποσό του νερού.... για αλλαγές νερού, σχετικά όμως με την ποσότητα που αλλάζει η δοσολογία δεν είναι μειονέκτημα αλλά βελτιώνει την προστασία...αυτά που σου παρέθεσα αναγράφονται στις οδηγίες χρήσης..
Μένω στο Παλαιό Φάληρο.... Επίσης να σε ρωτήσω από τι προήλθε το σπυράκι αυτό; Χθες το βράδυ έστειλα ένα μήνυμα στο pet shop που το αγόρασα και τους στόλισα από πάνω μέχρι κάτω.... δεν είναι η αξία τόσο σε χρήμα όσο σε συναισθηματικό αντίκρισμα που με νευρίασε....
Μπορώ να κάνω κάτι ή να της αγοράσω κάποιο άλλο φάρμακο για να της περάσει;;; αλήθεια δεν θέλω να πάθει κάτι

Η ποσότητα του φαγητού επηρεάζεται ή της το αφήνω όπως μου είπαν 2-3 μπαλίτσες από το ένα και 2-3 φυλλαράκια από το άλλο;;; Και η αλλαγή του νερού θα πρέπει να γίνεται κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες τύπου κάθε πρωί, ή μπορώ και την μία μέρα πρωί και την άλλη απόγευμα;;
Επίσης έχω ένα σκύλο.... ξέρω ότι θα ακουστεί ανόητη η ερώτησή μου, αλλά δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας για την υγεία του ή και της δικιάς μου από την εξέλιξη της υγείας της Κοραλένιας;;; σωστά;; τύπου η επαφή με το νερό το μολυσμένο; και αν ναι τι προφυλάξεις μπορώ να πάρω;;;
Αναμένω την απάντησή σου και πάλι σε ευχαριστώ πάαρα πολύ για το χρόνο που μου αφιερώνεις και με βοηθάς... το εκτιμώ πολύ