Σε προηγούμενη κουβέντα με τους υπόλοιπους φίλους/ες είχαμε πει να διακόψουμε την αποστολή των email.
Τώρα βρήκα μια μέση λύση, για κάθε "θέμα" στο οποίο υπάρχουν νέες απαντήσεις και στο οποίο το μέλος δεν έχει διακόψει την "συνδρομή" θα λαμβάνει για όσα μηνύματα και να γίνουν μόνο μια ενημέρωση μέσω email.
Έτσι, όποιος θέλει μπορεί να διακόψει την συνδρομή στο thread το οποίο απαντάει και δεν θα λαμβάνει κανένα email σε αντίθετη περίπτωση όταν υπάρχουν απαντήσεις θα λαμβάνει μόνο μια ειδοποίηση!
Λογικά Κώστα αυτό πρέπει να δουλεύει ήδη και σωστά, αν παρατηρήσεις ότι δεν σου στέλνει καθόλου ή σου στέλνει ξανά και ξανά ειδοποιήσεις, ή σε όποιο άλλο μέλος, με ενημερώνετε να το δω.
Edit: Αν σε κάποιο θέμα έχετε διακόψει ή λόγω της προηγούμενης ρύθμισης δεν έχετε συνδρομή για να σας ενημερώνει μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Συνδρομή" στο κάτω μέρος του thread και έτσι θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση για όσες απαντήσεις γίνουν
Ναι τωρα ειδα οτι ερχεται mail. Παντως το νεο στυλ του φορουμ ειναι πολυ καλο, παιζει να ειναι και απο τα πιο ομορφα σε εμφανιση φορα, για να μην πω και για τα ατομα που υπαρχουν μεσα...
I used to be crustacean
In an underwater nation
And I surf in celebration
Of a billion adaptations
Στο συγκεκριμένο θέμα για παράδειγμα, έλαβα τόσα email όσες και οι απαντήσεις που γράφτηκαν από την τελευταία σύνδεσή μου. Πάντως δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό.
Θεωρητικά είμαστε ένα βήμα πιο ασφαλείς και από ότι βλέπω έχουν σταματήσει και οι spamm λογαριασμοί....άσχετα αν δεν κατάφερναν τίποτα, εγγραφές προσπαθούσαν να κάνουν.
Κι εγω στο κόκκινο έμεινα. Μου τραβά την προσοχή στις σελίδες. Επίσης το θέμα των μειλς με απάλαξε απο τον κόπο να σβήνω. Τώρα πάω στις ενότητες, βλέπω την πρασινούλα ένδειξη που αναβοσβήνει "νεο" και είμαι μια χαρά. Ευγε Μάνο που μας φροντίζεις. Το μόνο που θα ηθελα είναι όσοι εμφανίζονται κάθε φορα ώς επισκέπτες, και ειναι αρκετοί, να γράφονται κιόλας, να συμμετέχουν με ερωτήσεις, να τους βοηθάμε στις απορίες τους για να αισθανόμαστε χρήσιμοι. Η ενότητα Νοσοκομείο πχ πριν τις δικες μου ερωτήσεις ήταν αδρανης πολύ καιρό.