Έχουν ξεφύγει εντελώς οι διαρρήκτες που λυμαίνονται την Ηλεία, οι οποίοι κλέβουν πλέον κυριολεκτικά ό,τι βρίσκουν μπροστά τους! Αποκορύφωμα ήταν η κλοπή… καναρινιών και χρυσόψαρων (!) από κατάστημα στην Γαστούνη! Φυσικά, δεν έλειψαν και οι νέες επιδρομές από τους γνώριμους πια «πεινασμένους»…

Κλέβουν Χρυσόψαρα

Ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος πώλησης ζώων και ζωοτροφών στην Γαστούνη, δεν πίστευε στα μάτια του όταν διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το μαγαζί του και, εκτός από τα περίπου 150 ευρώ που πήραν από την ταμειακή μηχανή, είχαν κλέψει 30 καναρίνια και 20 χρυσόψαρα συνολικής αξίας 1.400 ευρώ!

Οι γνωστοί «πεινασμένοι» χτύπησαν στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, όπου χτύπησαν ένα παντοπωλείο και πήραν όλα τα απαραίτητα για ένα γερό γλέντι με… υγιεινό φαγητό! Οι δράστες θα έχουν για πολύ καιρό να τρώνε… τραχανά, αφού άρπαξαν συνολικά 25 κιλά!

Και επειδή χρειάζονταν και επιδόρπιο, έκλεψαν διάφορα γλυκίσματα, αλλά και τρία μπουκάλια ουίσκι και 24 κουτάκια αναψυκτικού! Αμέσως μετά, εισέβαλαν και σε κοντινό καφενείο, από το οποίο άρπαξαν 300 ευρώ που βρήκαν στην ταμειακή μηχανή, ζαχαρώδη και σοκολάτες αξίας 60 ευρώ, μια συσκευή για καφέ και ένα μπουφάν!

Στο Ρουπάκι, οι «πεινασμένοι» διαρρήκτες άρπαξαν από ένα μίνι μάρκετ ποτά και τρόφιμα αξίας 300 ευρώ, αλλά και ένα laptop αξίας 550 ευρώ και 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή… Στην Αγία Μαύρα, οι εισβολείς αποδείχθηκαν «θεριακλήδες» αλλά και… πεντακάθαροι, αφού άρπαξαν τσιγάρα και είδη καθαριότητας συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

{snippet other-source | www.protothema.gr | }{snippet goforum-geniki}

Κορυφή